Forest Path

MATTIAS ÖSTMAN tillträder som vVD och portföljbolagsansvarig

Mattias Östman.jpg

Uppdraget med att utveckla portföljbolagen tillsammans med drivna entreprenörer och medarbetare känns spännande och därtill att samtidigt hitta nya affärsmöjligheter till förvärv

Mattias Östman, vVD & portföljbolagsansvarig

Polskenet Invest AB är en företagskoncern som förvärvar, driver och utvecklar små och medelstora företag i Norrland. Bolaget har med sina grundare under lång tid skapat sig en stark marknadskunskap inom flera områden och erfarenheter från verksamhetsutveckling. Polskenet verkar i Norrland där ett flertal investeringar planeras framöver samtidigt som flera av portföljbolagen står i nästa steg på sin tillväxtresa. 

– Tillsammans med duktiga entreprenörer och ledningen för respektive bolag bygger vi en företagskoncern med spetskompetens inom olika branscher och nischer. Polskenets investerare och management har omfattande erfarenhet av att driva och utveckla företag utanför de större städerna. Kombinerat med vårt nätverk ger det optimala förutsättningar att stödja företag att fortsätta utvecklas. Vi gillar människor och är en långsiktig ägare som investerar i Norrlands framtid! Med de senaste förvärven av Max Moduler och Nordprofil under fjolåret har vi mer än dubblerat omsättningen till ca 550 Msek och vi tar nu nästa steg mot miljarden, säger Malte Frisk VD Polskenet.  

Den 10 januari tillträder Mattias Östman som vVD och portföljbolagsansvarig i Polskenet Invest och blir en viktig del i Polskenets framtida tillväxtresa. Mattias är civilingenjör inom industriell ekonomi och civilekonom och har en bred industriell bakgrund med ett antal styrelseuppdrag. De senaste 7 åren har han varit framgångsrik VD för Elpress Group som haft en stark tillväxtresa på den globala marknaden.

– Ledningen och grundarna i Polskenet är drivna och engagerade människor som gjort ett otroligt bra jobb de senaste åren och har ett hektiskt år bakom sig. Polskenet är nu inne i en stark tillväxtresa och det är med glädje och spänning som jag ser fram emot att få vara med på den resan och bidra med mina kunskaper. Uppdraget med att utveckla portföljbolagen tillsammans med drivna entreprenörer och medarbetare känns spännande och därtill att samtidigt hitta nya affärsmöjligheter till förvärv, säger Mattias.

Vi välkomnar Mattias och önskar honom lycka till i sin nya roll, säger Malte Frisk VD på Polskenet Invest AB. 

 

För ytterligare information kontakta:

Malte Frisk, VD, Polskenet Invest AB